iziPVC

Aplikacion për menaxhimin e bizneseve PVC dhe roletar

Shitja e dritareve Shitja e dyerve Shitja e roletave Shitja e artikujve
Menaxhim i Produkteve Menaxhim i Ofertave Menaxhim i Klientëve Menaxhim i Faturave
Përkrahje profesionale Backup i automatizuar 100% Uptime ONLINE Siguri kibernetike
Interfejs Responziv Adaptiv për Mobile Cross-Platform Server ndërkombëtarë

DEMO


TESTO FALAS 1 MUAJ

Na kontaktoni për të testuar software-in tonë falas për 1 muaj:


info@izipvc.com

+383 44 966 663

+383 49 870 656 (Viber, WhatsApp)